Kadınlar Plajı Servisleri & Rezervasyon İletişim ( 0212) 634 66 62 / ( 0533 ) 237 78 76

İstanbul da bir turizm cenneti. Tarihi dokusunun yanı sıra sahilleriyle de güzel bir şehirde yaşıyoruz. Günübirlik olarak bir günü kendinize ayırabilir ve kendinizi tatilde hissedebilirsiniz. Ancak bazı hanımlar tesettürlü oldukları için ya da erkeklerle aynı ortamda mayoyla denize girmek istemedikleri için kendilerini denizden mahrum bırakır. Artık denizden uzak kalmanıza gerek yok. Sarıyer Altınkum plajına gitmeye ne dersiniz? Sarıyer’de hanımlar için ayrılmış özel bir kadınlar plajı bulunuyor. Altın renginde kumların bulunduğu sahilin etrafı dikkatlice çevrilmiş. Sarıyer Kadınlar Plajı dışarıdan gözükmüyor ve hiçbir erkeğin içeriyi görmesi mümkün değil. Hem de içerideki büfe çalışanları, can kurtaran da dahil olmak üzere hepsi kadın. Bu yüzden bir çok tesettürlü kadınlar bu plajı tercih edebilir. İçeride mayo veya bikinilerle rahatça yüzebilirsiniz. Kendi arkadaş gruplarını toplanıp bir gün öncesinden evde yapılan böreklerle sarmalarla birlikte buraya gidebilirsiniz. Siz de böyle bir rahatlık istiyorsanız, sizi de bu hizmetle tanıştıralım… Bayanlar Plajı arıyorsanız burayı görmelisiniz.

BAYANLAR PLAJINDA VERİLEN HİZMETLER :

  • Masa Sandalye
  • Bayan cankurtaran
  • Soyunma Kabinleri
  • Mescit
  • Sağlık Kabini
  •  duşlar
  • Tamamı bayan personel
  • 6-10 Yaş arası çocuklardan 30TL ücret alınmaktadır.
  • 8 Yaş üstü erkek çocuklar plaja giremez

     plajda masa , sandalye kullanımı

     plaj giriş ücreti

     gidiş Dönüş servis hizmeti

  • hepsi 60 TL dir.

  • plajda yeme,içme size aittir. Yanınızda getire bilirsiniz,yada plajımızdan ücretli olarak alabilirsiniz.
  • NOT: HAFTA SONLARI SERVİS İLE  80 TL

Çocuklarınızın kimliklerini mutlaka yanınızda getirmeniz gerekmekte. Bayanlar Plajının keyfini yaşamak için hemen iletişime geçin.

Sarıyer altınkum kadınlar plajı Servislerimiz sizleri sabah saat  06:30 ile 07:15 arası sizleri belirlenen duraktan alıp 07:30 ile 07:45 arası plajda oluyor. Akşam saat 17:00 ile 17:30 arası plajdan dönüşümüz oluyor . 

AVRUPA YAKASI KADINLAR PLAJI REZERVASYON  TEL :

Avrupa yakası ücreti   : 60  TL                                                                                                                                             

(0212 ) 634 66 62

(0533)  237 78 76

               ##         MERAK EDİLENLER        ##

 SARIYER KADINLAR  PLAJI VE SERVİSLERİ ile ilgili güncel bilgiler.

Sarıyer Altınkum Bayanlar plajı nerede?
İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Ru

meli Kavağında bulunmaktadır.

Plaj sadece bayanlara mı özel?                                                                                 plajımız sadece bayanlara özeldir ve Haftanın yedi günü bayanlara  özeldir . Plaj içerisinde çalışanların tamamı bayandır. plaj içerisine 8 yaşından büyük erkek çocuk alınmamaktadır.

Plaja nasıl geliriz?
Plajımıza  haftanın yedi günü plaj servislerimizi kullanarak AVRUPA YAKASINDAN  &  ANADOLU yakasından  Plajımıza gelebilirsin. Bunun yanında toplu taşıma ile gelebilirsiniz.

SARIYER KADINLAR PLAJI SERVİSİ TELEFONU  0212 634 66 62

Plaj çok mu kalabalık? 
Malum İstanbul’da böylesine başka bir yer olmadığından  hafta sonları  yoğun olmaktadır. İmkanı olanların hafta içi gelmesini tavsiye ediyoruz.

Bayanlar plajı dışarıdan görünüyor mu?
Plajın konumu ile etrafı  kapalıdır. deniz içerisinde bıranda çekilmiştir Dışarıdan görünmez.

Plaja sadece tesettürlü bayanlar mı geliyor?                                                    Hayır Her kesimden bayanın gönül rahatlığı ile  ‘gözlerden!’ uzak rahat bir ortamda denize girmek için geldiğini söyleyebiliriz.

Plaj ve deniz kum mu?
 Plajımız  ve  denizin içi tamamen kumdur. Plaj adını altın sarısı kumdan almaktadır.

Deniz temiz mi?
Altınkum plajı İstanbul’da ki mavi bayraklı plajlardan olmakla beraber su genel olarak gayet temizdir.

Plaja yiyecek -içecek getirilebilir mi?
Getirebilirsiniz  evet (mangal ve tüp yasak) isterseniz ücretli olarak plaj kantininden temin edebilirsiniz.
Plaj Servislerimiz Rumeli Kavağında alış veriş molası vermektedir.Bu molada market, fırın, plaj malzemeleri satan dükkanlardan gerekli ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Bayanlar Plajı giriş ücreti ne kadar?                                                          Sarıyer Kadınlar plajı turlarının ücreti Avrupa yakası  için 60 ₺, Anadolu yakası için 65 ₺’dır.
Bu ücrete gidiş-dönüş servis ücreti ,plaj giriş ücreti ve masa – sandalye kullanımı dahildir. 9 yaş ve üzeri çocuklar tam ücrettir.

Plajda şezlong var mı?
Plaj da şezlong bulunmaktadır. ama  az sayı dadır ve ister kendiniz gelin ister  turumuzla gelin şezlong kullanmak isterseniz  30 ₺ ödemeniz gerekmektedir. 

Bayanlar plajında verilen hizmetler nelerdir?
Soyunma kabinleri, Mescit, Sağlık kabini, Ortak kullanım duş kabinleri, Masa Sandalye, Şezlong, plaj kantini, wc bulunmaktadır. Plajımızda bayan cankurtaranımız vardır.

Servisleriniz nerelerden alıyor?
Servislerimiz Anadolu ve Avrupa yakasının bütün ilçelerinden yolcularımıza hizmet vermektedir.

Servisleriniz sabah kaçta alıyor?Plajdan kaçta hareket ediyorsunuz?
Avrupa yakası servislerimiz sabah 6:30 ile 7:00 arası yolcularımızı alıp, akşam 16:30 & 17:00 de plajdan hareket etmektedir.
Anadolu yakası servislerimiz sabah 6:00 ile 6:30 arası yolcularımızı alıp, akşam 16:00′ da plajdan hareket etmektedir.(NOT;Maslak ta iş yerlerinin çıkış saatlerine denk geldiği ve köprü trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde (17:00-19:00) trafiğe takılmamak için plajdan hareket saatimiz 16:00 dır.)

Servis bizi evimizden mi alıyor?
Servislerimiz yolcularımızı evlerine en yakın ana caddeler üzerinden almaktadır.Kalabalık grupları(en az 10 kişi) evlerine en yakın noktalardan almaya çalışıyoruz, bu konuda iletişime geçerseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.

Rezervasyon yaptırdık ama turlar iptal edildi?
Kadınlar plajı turlarımız sadece havanın sağanak yağışlı olması halinde iptal edilir. Hava durumu takibinde referans aldığımız yetkili merci MGM’dir. Sarıyer ilçesi hava durumunu takip etmek için tıklayın.

En geç ne zaman rezervasyon yaptırılabilir?
En geç geleceğiniz günün akşamı saat 20:00’a kadar rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Bir haftadan uzun süreli rezervasyon yapılmamaktadır.

ADRES VE İLETİŞİM BİGİLERİ                                                   Rumeli kavak İskele Caddesi no: 10  Sariyer / İSTANBUL          İletişim : 0212 634 66 62   &  0533 237 78 86

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Design: fThemes | Powered By Medical Wordpress Themes
Kadınlar Plajı